Tuesday, 25 June 2013

Strepsils?

Posted by Syau Qah at 23:38
Sakit tekak pula malam-malam ni. :( strepsil please? for sore throat..hukhuk

dapat tak nak update ni?

********************************

Saya nak amik kesempatan lah nak tulis sesuatu. Thanks bebanyak kepada yang sudi baca2 karya saya yang tak seberapa ni. huhuhu...yelah, baru lagi kan. Tapi tu la, minat punya pasal..:)
Tengah gigih memperbaiki bahasa..SPM dulu pun hanya mampu B saja. Apa-apa pun alhamdulillah..hikhik

Thanks sebab sudi komen. Kalau boleh, tegur2 lah sy kalau ada kesilapan bahasa. Yelah, tahulah bahasa melayu saya ni tunggang langgang sikit. hehhe..
Kepada yang silent reader, rajin2kan diri mengomen ya, mana tahu bleh bantu saya.. :)..
Thanks again!!



0 comments:

Post a Comment

 

Syauqah :: Cerita Novel Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea