Monday, 13 April 2015

Tentang manuskrip S19T

Posted by Syau Qah at 14:12
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ceewah! ucapan mengalahkan orang penting. hehe!
Straight to the point lah. Nak cepat je punya pasal.

Ermm...macam mana nak cakap ye...? Hari tu saya dah call KS. Katanya manuskrip tu  tiada di data base dia orang. Sebab apa? okay..saya punya silap kut sebab saya hantar through web KS. KS cakap kami tak dapat buka dari situ. maknanya something error lah kut.

Saya ingatkan selama ni manuskrip tu dah di tangan dia orang dan dalam penilaian T_T. Salah saya juga sebab saya tak call pun selama ni untuk tanya status sama ada, ada terima ke tidak manuskrip tu. KS kata send balik through email.

Jadi 9 april baru-baru ni saya hantar balik. Sorry sebab terlalu lama update. Sorry juga sebab kadang2 tak reply/lambat  message/ PM..agak busy...maklumlah multitasking seharian kdg2 tak menang tangan dibuatnya...ye tak?

Dengan rendah hati sy memohon maaf atas segala kekurangan dan kelemahan sy dalam menyiapkan manuskrip ni. InsyaAllah, ada perkembangan sy update lagi. kalau takde update tu..paham2 jelah, memang zero perkembangan lah tu...huhu

WSKA

2 comments:

  1. Jangan putus asa .InsyaAllah ada rezeki dapat ke edisi cetak..Kalau KS xapp mss tu akak syauqah jual ebook jela..saya dah tak sabar nak baca full novel :( Lama sangat dah tunggu
    ♥nora

    ReplyDelete

 

Syauqah :: Cerita Novel Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea