Thursday, 3 September 2015

Status novel S19T

Posted by Syau Qah at 10:19
Assalamualaikum semua...semoga rakan blogger dan pembaca semua sentiasa dilimpahi rahmat dan keberkatan dariNya. Sy sudah menerima feedback dr pihak publisher mengenai status novel s19t, dukacitanya tak diterima. huhu...xpelah, sy anggap ini bukan rezeki sy. tahu2 jelah BM  bkn major sy hehe. Ntah macam mana sy terfikir utk buat novel. kihkih...


 so dgn ini sy putuskan untuk publish novel tu dekat blog je ;)..berikan sy masa 2 hari utk memperbaiki mana2 kesalahan dlm novel ini. Utk pengetahuan semua, sy akan publish novel ini dari awal cerita..dgn itu sy akan padam entry lama. dan buat entry baru. maaf diatas kekurangan sy dlm penulisan. terima kasih kepada pembaca yg sentiasa menunggu entry mengenai novel ini selama ni. tq..huhu

 ikhlas dr sy,
WSKA


9 comments:

  1. Huhu..xpe sis myb blm rezeki sis lgi kot... Sis sbar jelh..

    ReplyDelete
  2. ye ke ... xpe cuba lgi jgn putus asa ya lama kite tgu..

    ReplyDelete
  3. Hehe yee..sabar bnyk2..dah takder rezeki kut dkt situ :)

    ReplyDelete
  4. nnt up la cikit n3 pengubat rindu ehehehe XD

    ReplyDelete
  5. Hehe alright :)...thanks fr waitin

    ReplyDelete
  6. Takpe,ada pembaca setia yg sentiasa menunggu entry baru๐Ÿ‘๐Ÿป✌๐Ÿป️

    ReplyDelete
  7. never mind sis.. kami ada nak support s19t.. good luck in your future

    ReplyDelete
  8. Sy dah update pasal manuskril di fb baru2 ni yg mengatakan yg sy akan try cari publisher lain :). Thanks for the suppotr everyone :)

    ReplyDelete
  9. Tak apa belum ada rezeki tu...apa2 nti update la cepat2 ya...rindu dah ni dgn S19T...sy
    -nora-

    ReplyDelete

 

Syauqah :: Cerita Novel Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea