Pemberitahuan

Updated: 7 July 2018

Assalamualaikum semua :)

Terima kasih kepada semua pembaca kerana melawat blog ni.... ^_^
 
Saya dah revamp blog ni untuk memudahkan pembaca membaca novel di sini..

Mohon maaf juga sebab lambat update cerita ni T_T ..  Saya akan usaha lagi untuk kerap update.... Semoga Allah memberi kekuatan dan idea kepada saya untuk terus menulis di sini. InsyaAllah.... ^_^

Jika ada apa-apa cadangan atau pertanyaan, boleh komen yaa..jika sempat, saya akan jawab...

p/s: Maaf, no ETA k....jika ada bab baru, saya akan terus publish.. 

_____________________________________________________________
 
 Assalamualaikum semua :)
Mudah-mudahan sihat walafiat...Jump to the point lah katakan..

Saya minta maaf sangat-sangat, mulai 29/June/2013, setiap Novel akan di publish 1 kali setiap 5 hari.
Oleh kerana bebanan tugasan semakin banyak, jadi saya harap peminat2(aiseh, berangan-kalau adalah..hikhik) Suamiku 19 Tahun dapat bersabar ya. ^_^ terima kasih atas sokongan huhuhu...

Kalau Novel diupdate sebelum sampai 5 hari, mungkin itu satu bonus. Seandainya Novel tdak juga diupdate walau sudah melebihi 5 hari, mungkin saya busy sangat2lah tu :(..hukhuk sorry ya.

Apa pun thanks sebab sudi follow blog ini :) saya hargai sangat!

Wassalam
WSKA

______________________________________________________________

Updated: 25/July/ 2013

sorry, Novel Awak, saya sayang sangat-sangat! ditangguhkan buat sementara waktu demi
memberi laluan kepada full manuskrip untuk Suamiku 19 Tahun! dan jugak cerpen.
Terima kasih!

_______________________________________________________________

22/9/2013

semoga idea datang mencurah-curah T_T...

0 comments:

Post a Comment

Sepatah dua dari saya

Saya memohon kepada sesiapa yang ada berniat atau secara tidak sengaja terniat untuk menyalin, memplagiat atau apa-apa sahaja ungkapan yang membawa maksud yang sama agar membatalkan niat tersebut ^_^. Jika ada yang suka dengan karya-karya saya untuk diletak di blog peribadi, tolong kreditkan blog ini sekali. Akhir kata dari saya, dengan rasa rendah hati..saya ucapkan terima kasih tidak terhingga pada yang sudi membaca karya-karya yang ada di sini! semoga semangat ini terus membara untuk berkarya. InsyaAllah...

Disclaimer:
I do not own any of these pictures. No copyright infringement intended. If you own anything and would like it to be credited or removed, contact and I will gladly oblige.

Followers